WordPress

0 Comments

Beter een functionele site dan een catchy interface waarop informatie ontbreekt.

Al heel wat uurtjes bracht ik hobbyend door achter m’n Apple, een fijn groot scherm en genietend van alle mogelijkheden. De Corona crisis bood daarvoor genoeg ruimte. Laatst nog, plaatste ik een tijdelijke ‘under construction plug-in’ die ik dan ook weer mooier vond dan de hele site an sich. ‘Oh my god, komt het ooit nog wel goed met mij?‘ ;J

Er zijn ontelbaar veel verschillende templates, en kiezen voor CSS/ HTML code zorgt voor de meest prachtige effecten. Conclusie: met WordPress kun je heel veel kanten op. Het is dan ook goed om te bedenken wat het doel van je site is en voor welke doelgroep je schrijft.

Het is eerder een kunst om een site zo op te zettenen je niet te laten afleiden door alle features. Wanneer je een opzet klaar hebt is het aan te raden om deze een paar dagen te parkeren en naderhand te beoordelen of deze nog aan alle wensen en verwachtingen voldoet. Want een site moet er een beetje aantrekkelijk uit zien, uiteraard! Maar mag in eerste instantie functioneel zijn. Binnenkort ga ik naar een WordPress bijeenkomst georganiseerd door developers via een meet up evenement. Wist je trouwens dat deze meet up evenementen voor heel veel verschillende onderwerpen worden georganiseerd? Interessant om kennis te delen.

Categories:

About v1858

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *