Waarom start ik met een blog?

Waarom start ik met een blog?Waarom start ik met een blog?

Tsja, dat is een goede vraag!

Als communicatie trainer/ontwikkelaar raakt mijn werk veel onderwerpen. Onderwijs, didactiek, lesmateriaal, webredactie. En ik wil graag kennis delen.

Schrijven en ontwikkelen van sites in WordPress is daarnaast een hobby. Zo schreef en ontwierp ik mijn eigen website. Als je wilt reageren heel graag. Je kunt hiervoor een reactie achterlaten onder elk bericht of een email sturen naar info@schrijfgoed.nl

Lees hieronder mijn missie.

C O plus traint professionals in het schrijven van teksten en het aanscherpen van communicatieve vaardigheden. C O plus biedt kwalitatieve trainingen en lessen aan die aansluiten bij elke leerbehoefte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post