Over Sarah

Creatieve en bevlogen docent i.o met een passie voor taal en tekst.

Als kind maakte ik kennis met taal en lezen. Ik schreef graag verhalen en gedichten. Taal was mijn favoriete vak. Naast Nederlands geef ik trainingen in het Engels.

In het basisonderwijs verzorg ik sinds 2018 een lesprogramma over taal en het nieuws. Het enthousiasme van kinderen voor taal in deze lessen is mooi om te ervaren. Ik raakte gefascineerd door het enthousiasme van kinderen voor boeken en taal.

Naast het geven van (taal)trainingen besloot ik in 2020 dan ook om de lerarenopleiding Nederlands 2e graads te gaan doen.

Ik wil bijdragen aan het vormgeven van taalonderwijs voor jongeren. Ik hoop hen enthousiast te maken voor literatuur en taal. Naast mijn stage en mijn opleiding doe ik momenteel invalwerk en geef ik les aan de onderbouw van de havo en het vwo. Als je meer wil weten over mij en mijn achtergrond verwijs ik je graag naar mijn linkedInprofiel en mijn website .