Groene jongens

0 Comments

Plant rebelz, de naam roept energie op. En voelt een tikkeltje rebels, heerlijk. Toen ik enkele weken geleden een hippe plant zocht voor onze slaapkamer struinde ik het internet af op zoek naar een mooi groen exemplaar.

Ik raak wat moedeloos, tot ik Plant Rebelz ontdek. ‘Slimme jongens zuiveren de lucht en zorgen voor bakken concentratie en minder stress’. Kijk dat is wat ik zoek. Rebelz wat een heerlijke site vol met prachtige groene eyecatchers. Complimenten voor de foto’s en de hele look en feel. Ik wil ze allemaal wel.

Hoewel? De cactus op de homepage; even dreef m’n gedachte terug naar vorig jaar. Toen ik een aanvaring had met een cactus. Op de terugweg van het tuincentrum kwam er een naaldje van deze stekelaar in mijn oog. Die vervolgens in het ziekenhuis moest worden verwijderd. Hhhmmm de cactus sla ik dit keer dan maar even over. Maar wat een fantastisch aanbod aan kekke kamerplanten. Voor in de badkamer, de slaapkamer, grote, kleine. De mogelijkheid tot een abonnement. En ook het kiezen is zo fijn want je selecteert jouw ruimte en direct zie je een overzicht van elke geschikte plant.

Ik bestel twee exemplaren, een dag later staan de groene jongens voor de deur. Ook over de verpakking is nagedacht. Zonde om open te maken. Ze popelen om een plekje in de pot. En ze hebben in de eerste week al een groeispurtje doorgemaakt. Bedankt Plant Rebelz voor jullie sterke groene jongens. Ik ben zo blij met ze.

Categories:

About v1858

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *